top of page

ARTTERÀPIA GESTALT

L'Artteràpia Gestalt es troba dins de la Psicoteràpia Humanista, promovent la integració entre les nostres principals dimensions, com són la corporal, l'emocional, l'intel·lectual i l'espiritual.

Creació feta a partir de l'experiència amb l' Artteràpia Gestalt
Creació a la nena interior

La societat en la que vivim emfatitza que estiguem la major part del nostre temps en la  dimensió intel·lectual, i ens oblidem poc a poc de les altres, empobrint i limitant la nostra essència.  

L'Artteràpia Gestalt és una poderosa oportunitat per a que alliberar l'ésser creador que som per naturalesa, transcendint creences limitants.

En les sessions que ofereixo per infants, joves i famílies es treballa mitjançant tres grans eixos:

 

-El Cos: per a poder connectar amb un mateixx d'una manera més directa, i per a que l'experiència viscuda a través del treball corporal quedi més integrada en la persona.

-La Creació: amb material divers, serveix per a representar conflictes de vegades no conscients, sentiments, solucions... és una potent porta al subconscient. I aporta molta informació per seguir treballant allò que provoca patiment. O posar llum a desitjos ocults.

 

-El diàleg verbal: per a poder nombrar i portar l'experiència a la consciència, i seguir evolucionant, creixent. Amb el diàleg verbal recollim allò sembrat, explorat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'objectiu és parar i poder mirar el que hi ha en la persona, mirar malestars presents, descobrir-se, acceptar-se. També poden aparèixer ferides anteriors que si no se'ls dóna espai continuen manifestant-se en conflictes presents. Fins que no se solucionen no 'desapareixen'. Donar veu a aquestes ferides per a ser-ne conscients i resignificar-les.


En definitiva, l'Artteràpia Gestalt és una potent via de coneixement propi. Només sabent qui som i acceptant-nos podem mirar-nos amb amor, un amor que pot anar estenent-se als éssers que tenim al nostre voltant. Si bé no és un camí fàcil és molt gratificant poder acceptar-se tal qual s'és, sentir amor i compassió cap a un mateixx. Aquest és un camí de veritable creixement i pau interior, de benestar emocional

TALLERS REALITZATS:

Cartell d'Artteràpia 2018
Cartell d'Artteràpia 2019

2018

2019

Cartell fira alternativa Sant Pol de Mar 2019
Taller d'Artteràpia fet a la Fira Alternativa de Sant Pol de Mar al 2019

Participació en la Fira alternativa de Sant Pol de Mar, 2019

Cartell del taller d'Artteràpia fet a l'Escola Hephaisto al 2020

Taller a l'Escola d'Artteràpia Hephaisto.
Barcelona, 2020

Cartell tallers online d'Artteràpia fets des de l'Escola d'Artteràpia Hephaisto al 2020
Cartell tallers d'Artteràpia online Hephaisto 2020
Taller online d'artteràpia des de l'Escola Hephaisto 2020

Taller organitzat des de l'Escola d'Artteràpia Hephaisto.
2020

bottom of page